Skip links

Терапия с Хранителни добавки-Biogena

Център за алтернативна медицина Биорезонансна диагностикаЧревен МикробиомХранителни непоносимости и алергииДиагностика за токсични метали

Дистрибутор за българия на Biogena Health Center.

ЧРЕВЕН МИКРОБИОМ

Повече от 100 трилиона чревни бактерии живеят в червата ни, метаболитната производителност на нашите чревни бактерии надвишава тази на черния дроб и повече от 3/4 от имунната ни система се намира в червата. Това изобилие от чревни бактерии също играе важна роля в регулирането на нашия метаболизъм и определя колко добре или колко зле се използва нашата храна.

С термините микробиом или микробиота експертите обхващат  всички микроорганизми върху и в тялото ни. Най-добре проучен е микробиомът в червата, често наричан чревна флора.

Учените се интересуват особено от чревните бактерии, трилиони от които живеят в нашия храносмилателен тракт. Някои от тези чревни обитатели могат да ни навредят, докато други подкрепят храносмилането ни, произвеждат микроелементи, допринасят за имунната система и комуникират с мозъка чрез така наречената ос на черва-мозък.

Изследователите са открили връзка между променена чревна микробиома и заболявания като хронично възпалително заболяване на червата, затлъстяване, депресия, рак на дебелото черво, алергии или астма.

Здравето на червата е от решаващо значение за общото здравословно състояние, а неговото нарушаване води до развитието на различни заболявания.Не случайно е и твърдението-Всички болести започват от червата.-Хипократ

От моя опит мога да кажа, че здравите черва са ключа не само към здравето, а и към красотата. Много често подобряването на здравословното състояние на храносмилателната система се отразява върху вида на кожата и косата. Затова в моя център за алтернативна медицина обръщаме сериозно внимание върху по-иновативен и задълбочен анализ на целия гастро-интестинален тракт.

Изследването-Чревен Микробиом се извършва в Германия със съдейстието на лаборатория Бодимед и GanzImmun. От това изследване на изпражненията се получава пълна информация за целия гастро-интестинален тракт – aнализ на видовия състав на чревната микрофлора, оценка на бактериалната дисбиоза, определяне на ентеротипа, честотно разпределение на най-важните бактериални щамове и оценка на мукозо-протективната микрофлора. Резултатите от изследването се консултират с лекари-партньори от Австрийската компания Биогена.

Резултата е готов до 10 работни дни.

Biogena

Само активни съставки (без оцветители,без консерванти,без глутен,без лактоза,Подходящ за диабетици и хора с чувствителен стомах).

Biogena

Biogena-най-чистите в Европа!

Biogena

Made in Austrian

123 thumbs up

Последвайте ни в Facebook

Health Center

Посети
Официален сайт

Biogena

България

Biogena

Новини

Health Center

Контакти с нас

Health Center

Имате въпрос?

Иновативна медицина
Биорезонансна диагностика
Детоксикация
Терапия с Хранителни добавки-Biogena

Десислава Запрянова

desislavazaprianova2016@gmail.com

+359 898309729

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.

Заглавие

Call Now Button