Skip links

Хранителни добавки

Хранителните добавки са храни, които служат за допълване на общата диета с витамини, минерали и други вещества, като аминокиселини, фибри или вторични растителни вещества.

Хранителните добавки съдържат ефективни хранителни вещества в концентрирана и дозирана форма. Това обяснява защо те се предлагат в различна форма като таблетки, ампули за пиене или капсули и въпреки това се различават значително от лекарствата.

Ползи от хранителни добавки

Хранителните добавки допринасят за поддържането на здравето и благосъстоянието, като са в състояние да направят важен принос за допълване на индивидуалната диета чрез техните хранителни и физиологични свойства. Те могат да помогнат на всички онези, за които е трудно, по каквато и да е причина, да спазват хранителните препоръки в ежедневието или които имат повишена нужда от хранителни вещества.

Хранителните добавки биха били излишни с перфектна диета. За съжаление, днес обикновено сме далеч от това да бъдем перфектни – поне що се отнася до диетата ни. Ето защо, висококачествените добавки са добро решение да се даде на тялото това, което толкова отчаяно се нуждае и това, което всичко твърде често пропуска в днешната обичайна диета.

Знаете ли че?

Дори киселините могат да се проявят в резултат на недостиг на витамин D. Междувременно недостигът на витамин D е свързан с много други здравословни проблеми, дори автоимунни заболявания като множествена склероза или хашимото. Това е само един пример от множеството ползи при употребата на различните хранителни добавки.

Изпрати съобщение

Връзка с нас
+359 898309729

    Не се колебайте да се свържите с нас!

    Call Now Button