Skip links

Терапия с Хранителни добавки-Biogena

Център за алтернативна медицина Биорезонансна диагностикаЧревен МикробиомХранителни непоносимости и алергииДиагностика за токсични метали

Дистрибутор за българия на Biogena Health Center.

Biogena

made in Austrian

Biogena-най-чистите хранителни добавки в Европа!

BIOGENA-Визия- фантастичен живот за възможно най-много хора

Мисия-„Добро здраве и благополучие“, 3-тата цел за устойчиво развитие на ООН. Ние се фокусираме върху продукти и услуги,които помагат на всички хора по света да постигнат по-голямо здраве и благополучие и възможно най-добро потенциално развитие.

Чисти вещества & Чист етикет

Biogena винаги  се е осланяла на принципа на чистите вещества и чистите етикети – направени в Австрия. Това обещание за качество гарантира препарати с най-добра поносимост и висока бионаличност и е част от нашия безкомпромисен стандарт за качество.

Какво представляват чистите вещества?

 

При Biogena чистите вещества и чистите етикети означават повече от обичайното „без“. Последователното отсъствие на ненужни добавки като синтетични багрила, емулгатори, свързващи вещества и агенти за освобождаване, консерванти или синтетични агенти, формира основата за формулировката създадени от научния екип biogena. В резултат на това препаратите Biogena се понасят много добре – дори и при продължителна употреба, гарантират висока бионаличност на активните съставки и постигане на доказани хранителни ефекти. Препаратите biogena са без алергени* както и лактоза*, фруктоза** и глутен* и следователно са много подходящи и за особено чувствителни хора и хора с непоносимости,интолерантности,бремменни,кърмещи,деца,диабетици,вегани,вегетарянци…Разбира се, Biogena препаратите също са без допинг вещества.

„Препаратите Biogena се състоят изключително и само от желаните активни съставки, най-чистите растителни капсули в света и растителна целулоза. Нищо друго, абсолютно нищо.“

 

С принципа на Clean Label (към немски „Clean Label“), Biogena се ангажира с прозрачност, честност и отговорност. И под това не само означаваме законово изискваната пълна декларация за всички съставки, но и обширна информация, т е. прозрачното обявяване на нашия качествен мониторинг на всяка партида (LEFO печат) или върху използваните маркови суровини. Веган и вегетариански продукти отразяват нашия ангажимент към хуманното отношение към животните и околната среда. . Отсъствието на палмово масло е също толкова важно за нас, колкото и съзнателният подбор на екологично чисти или екологични произведени суровини. Тук вземаме предвид и нашите доставчици и ги избираме според нашите стандарти за суровини biogena.

 

Произведено в Австрия

Чистите вещества & чисти етикети вървят ръка за ръка с качественото обещание „направено в Австрия“. Къси разстояния, укрепването на местното ноу-хау и посвещаването, с което продуктите на Biogena са проектирани на локациите Залцбург и Виена и произведени в Горна Австрия не от напълно автоматични машини, а в производствена работа, т.е. с много ръчна работа, от хора за хора, правят всеки от нашите препарати нещо много специално.

Сертифицирана безопасност

Biogena е сертифицирана по ISO 22000 от 2009 г. и по този начин отговаря и на високите изисквания за отговорно дружество по отношение на безопасността на храните. Спазване на всички изисквания, произтичащи от сертифицирането по ISO 22000 и стандартите Biogena.

За 7-ми пореден път Biogena отново е обявена за един от най-добрите работодатели в Австрия на Голямата награда за място за работа Австрия 2021.

В пазарен тест, проведен от добре познатия изследователски институт за мнение „пазар“, Biogena си осигури 1-во място в категория „Иновации“.

Качество и научни изследвания

Продуктите на Biogena се характеризират с висококачествени суровини, строг контрол и интензивна изследователска работа на научния екип biogena. Нашите академични експерти се ангажират с изследването на микроелементите, диагностиката и промяната в начина на живот и следват 3-тата цел за устойчиво развитие на Организацията на обединените нации за добро здраве и благосъстояние. Допълнителният анализ на данни и факти, основани на науката, дава възможност за прецизна информация за оптималната дозировка на витамини, минерали и микроелементи. Последните открития в медицината, хранителната наука и биохимията са в основата на нашата работа.

Официален сайт

Biogena

България

Biogena

Новини

Health Center

Контакти с нас

Health Center

Поръчай на +359 898309729

Biogena Covid серия

Biogena 45

Селен

Biogena 61лв

Витамин Д

Biogena 80лв

Витамин С

Biogena 35лв

Витамин А

Biogena 97лв

Омега 3

Biogena 67

Алкален прах

Biogena 41лв

Цинк

Biogena

Само активни съставки (без оцветители,без консерванти,без глутен,без лактоза,Подходящ за диабетици и хора с чувствителен стомах).

Biogena

Biogena-най-чистите в Европа!

Biogena

Made in Austrian

123 thumbs up

Последвайте ни в Facebook

Health Center

Посети

Имате въпрос?

Иновативна медицина
Биорезонансна диагностика
Детоксикация
Терапия с Хранителни добавки-Biogena

Десислава Запрянова

desislavazaprianova2016@gmail.com

+359 898309729

Call Now Button