Skip links

Терапия с хранителни добавки Biogena

Център за алтернативна медицина Биорезонансна диагностикаЧревен МикробиомХранителни непоносимости и алергииДиагностика за токсични метали

Дистрибутор за България на Biogena Health Center

Biogena

made in Austrian

Biogena – най-чистите хранителни добавки в Европа!

BIOGENA

Визия Фантастичен живот за възможно най-много хора.

Мисия  „Добро здраве и благополучие“ третата цел за устойчиво развитие на ООН.

Ние се фокусираме върху продукти и услуги, които помагат на всички хора по света да постигнат по-добро здраве и благополучие и възможно най-добро потенциално развитие.

Чисти вещества и чист етикет

Biogena винаги  се е осланяла на принципа на чистите вещества и чистите етикети – направени в Австрия. Това обещание за качество гарантира препарати с най-добра поносимост и висока бионаличност и е част от нашия безкомпромисен стандарт за качество.

Какво представляват чистите вещества?

При Biogena чистите вещества и чистите етикети означават повече от обичайното „без“. Последователното отсъствие на ненужни добавки като синтетични багрила, емулгатори, свързващи вещества и агенти за освобождаване, консерванти или синтетични агенти формира основата за формулировката, създадени от научния екип Biogena. В резултат на това препаратите Biogena се понасят много добре. Дори и при продължителна употреба гарантират висока бионаличност на активните съставки и постигане на доказани хранителни ефекти. Препаратите Biogena са без алергени*, лактоза*, фруктоза* и глутен* и следователно са много подходящи дори за особено чувствителни хора и хора с непоносимости, интолерантности, бремменни, кърмещи, деца, диабетици, вегани,  вегетарианци. Разбира се, Biogena препаратите също са без допинг вещества.

Препаратите Biogena се състоят изключително и само от желаните активни съставки, най-чистите растителни капсули в света и растителна целулоза. Нищо друго, абсолютно нищо.

С принципа на Clean Label, Biogena се ангажира с прозрачност, честност и отговорност. И под това не само означаваме законово изискваната пълна декларация за всички съставки, но и обширна информация, т е. прозрачното обявяване на нашия качествен мониторинг на всяка партида (LEFO печат) или върху използваните маркови суровини. Веган и вегетариански продукти отразяват нашия ангажимент към хуманното отношение към животните и околната среда. Отсъствието на палмово масло е също толкова важно за нас, колкото и съзнателният подбор на екологично чисти или екологични произведени суровини. Тук вземаме предвид и нашите доставчици и ги избираме според нашите стандарти за суровини Biogena.

Произведено в Австрия

Чистите вещества и чисти етикети вървят ръка за ръка с качественото обещание „направено в Австрия“. Къси разстояния, укрепването на местното ноу-хау и посвещаването, с което продуктите на Biogena са проектирани на локациите Залцбург и Виена и произведени в Горна Австрия не от напълно автоматични машини, а в производствена работа, т.е. с много ръчна работа, от хора за хора, правят всеки от нашите препарати нещо много специално.

Сертифицирана безопасност

Biogena е сертифицирана по ISO 22000 от 2009 г. и по този начин отговаря и на високите изисквания за отговорно дружество по отношение на безопасността на храните. Спазване на всички изисквания, произтичащи от сертифицирането по ISO 22000 и стандартите Biogena.

За 7-ми пореден път Biogena отново е обявена за един от най-добрите работодатели в Австрия на Голямата награда за място за работа Австрия 2021 г.

В пазарен тест, проведен от добре познатия изследователски институт за мнение „пазар“, Biogena си осигури 1-во място в категория „Иновации“.

Качество и научни изследвания

Продуктите на Biogena се характеризират с висококачествени суровини, строг контрол и интензивна изследователска работа на научния екип Biogena. Нашите академични експерти се ангажират с изследването на микроелементите, диагностиката и промяната в начина на живот и следват третата цел за устойчиво развитие на Организацията на обединените нации за добро здраве и благосъстояние. Допълнителният анализ на данни и факти, основани на науката, дава възможност за прецизна информация за оптималната дозировка на витамини, минерали и микроелементи. Последните открития в медицината, хранителната наука и биохимията са в основата на нашата работа.

Официален сайт

Biogena

България

Biogena

Новини

Health Center

Контакти с нас

Health Center

Поръчай на +359 898309729

Biogena Covid серия

Biogena 45 лв.

Селен

Biogena 61 лв.

Витамин Д

Biogena 80 лв.

Витамин С

Biogena 35 лв.

Витамин А

Biogena 97 лв.

Омега 3

Biogena 67 лв.

Алкален прах

Biogena 41 лв.

Цинк

Biogena

Само активни съставки – без оцветители, без консерванти, без глутен, без лактоза. Подходящ за диабетици и хора с чувствителен стомах.

Biogena

Biogena – най-чистите в Европа!

Biogena

Made in Austrian

123 thumbs up

Последвайте ни в Facebook

Health Center

Посети

Имате въпрос?

Иновативна медицина
Биорезонансна диагностика
Детоксикация
Терапия с хранителни добавки Biogena

Десислава Запрянова

desislavazaprianova2016@gmail.com

+359 898309729

Call Now Button